Skip to content
MAXTEL
Tolstojeva 16
21000 Split
tel.  +385 (0)21 494 000
fax  +385 (0)21 457 768
 

NEMA PRETPLATE, PLAĆATE SAMO OSTVARENE POZIVE !
NE MIJENJATE TELEFONSKE BROJEVE, NI SVOG OPERATERA !
OBRAČUN PO SEKUNDI !

TRANSPARENTOST POZIVA - pregled troškova u realnom vremenu preko Interneta 

 
 

Usluge

Tvrtka Pondi d.o.o. dinamična je tvrtka s jasnom vizijom razvoja, te svakim danom unaprjeđuje i povećava broj usluga čiji raspon diktiraju promjene na tržištu i zahtjevi klijenata.

Tvrtka Pondi nudi cijeli spektar telekomunikacijskih rješenja, od kojih se najviše ističe MaXtel usluga, usluga povoljnijeg telefoniranja prema inozemstvu. Namijenjena je korisnicima (kako pravnim, tako i fizičkim osobama) koji imaju potrebu za korištenjem međunarodnih telefonskih usluga, te samim time i interes za smanjenje telefonskih troškova. Naša je primarna misija krajnjim korisnicima omogućiti što veću uštedu, koja za neke zemlje prelazi vrtoglavih 90%!

Usluga se može temeljiti na postpaid ili prepaid modelu.

Osim što Vam nudimo izuzetnu kvalitetu u komunikaciji sa svijetom po neusporedivo nižim cijenama, velika prednost korištenja usluge telefoniranja preko Pondija krije se u njezinoj transparentnosti. Svaki klijent, bez obzira radi li se o korisniku prepaid ili postpaid modela može pratiti stanje svog računa preko Pondijevog web sučelja, i to u realnom vremenu. Dakle, možete vidjeti sa kojeg telefonskog broja se zvalo, koji telefonski broj se birao, koliko je poziv trajao, te koliki je trošak ostvarenog poziva. Ujedno, detaljno je razrađena statistika poziva prema odredištu, te statistika poziva prema datumu.

Cijene poziva su izuzetno povoljne, te prema nekim državama ušteda iznosi 90% u odnosu na aktualni T-com-ov cjenik. Dodatna ušteda se ostvaruje na temelju obračunske jedinice. Naime, T-com za obračunsku jedinicu koristi 1minutu, a Pondi 1 sekundu. Dakle, ukoliko Vaš međunarodni poziv, obavljen preko T-com sustava, traje 20 sekundi, bit će Vam zaračunata 1 minuta. Isti poziv obavljen preko MaXtel usluge koštat će Vas točno onoliko koliko ste i razgovarali, dakle 20 sekundi. Temeljem različite obračunske jedinice cjelokupna ušteda za određene destinacije doseže i do 95%!

Korištenje usluge je vrlo jednostavno: prilikom potpisivanja ugovora ili kupnjom jedne od prepaid kartica korisniku se dodjeli telefonski broj kojeg treba izbirati da bi se spojio na naš sustav (npr. 494-000, odnosno sa predbrojem 021 ukoliko je klijent u zoni drugog pozivnog broja). Nakon spajanja na našu centralu, linija je slobodna za uspostavu međunarodnog poziva. Većim tvrtkama, odnosno klijentima koji često komuniciraju sa inozemstvom besplatno postavljamo uređaj koji im omogućava da izbjegnu biranje broja naše centrale, već samim biranjem 00 (izlaz iz Hrvatske) uređaj pozive prebacuje na Pondijevu centralu. Na taj način se navike korisnika ne mijenjaju, a međunarodni pozivi se automatski prebacuju na jeftiniji model komuniciranja.

woman

PREDNOSTI:
- NEMA PRETPLATE, PLAĆATE SAMO OSTVARENE POZIVE
- NE MIJENJATE TEL. BROJEVE, NITI SVOG OPERATERA
- OBRAČUN PO SEKUNDI, A NE PO MINUTI
- TRANSPARENTOST POZIVA – statistiku vezanu uz pozive (pozivani broj, trajanje poziva, ostvareni trošak,...) možete pratititi u realnom vremenu preko Interneta.

Uspostava poziva se ostvaruje pozivanjem broja naše centrale (koji bi Vam bio dodjeljen) i dalje biranjem broja u inozemstvu kao što ste to do sada radili. Na taj način bi pozive ostvarene u lokalnoj mreži plaćali svom telekom operateru, a Pondiju samo one pozive koji su upućeni inozemstvu preko naše centrale.

 
[+]
  • Povećaj veličinu slova
  • Smanji veličinu slova
  • Reset