Skip to content
MAXTEL
Tolstojeva 16
21000 Split
tel.  +385 (0)21 494 000
fax  +385 (0)21 457 768
 

NEMA PRETPLATE, PLAĆATE SAMO OSTVARENE POZIVE !
NE MIJENJATE TELEFONSKE BROJEVE, NI SVOG OPERATERA !
OBRAČUN PO SEKUNDI !

TRANSPARENTOST POZIVA - pregled troškova u realnom vremenu preko Interneta 

 
 

MaXtel Postpaid (ugovor)

businesswoman

Usluga koju najčešće koriste tvrtke.  Za korištenje usluge je obavezno potpisivanje ugovora za korištenje MaXtel usluge koji Vam šaljemo temeljem Vašeg zahtjeva.
U privitku ponude Vam dostavljamo: "Ugovor o korištenju usluge telefonije" i "Popis telefonskih brojeva za korištenje usluge telefonije", oba u 2 primjerka. Potrebno je ispuniti oba primjerka, potpisati ih i pečatirati na predviđenom mjestu (gdje piše Žig i potpis naručitelja) te ih tako ovjerene poslati na našu adresu:
Pondi d.o.o.
Ostravska 8
21000 Split.

Po primitku istih, autorizirat ćemo telefonske brojeve koje ste naveli u „Popisu telefonskih brojeva za korištenje usluge telefonije. Putem maila ćemo Vam poslati broj naše centrale za ostvarivanje jeftinijih poziva u inozemstvo, te podatke (korisničko ime i lozinku) koji su Vam potrebni za praćenje  statistike poziva u realnom vremenu (odlazne pozive, trajanje razgovora, ostvareni trošak,...). Ujedno, po jedan primjerak „Ugovora o korištenju usluge telefonije“ i „Popisa telefonskih brojeva za korištenje usluge telefonije“ ovjeren sa naše strane ćemo Vam poslati na Vašu adresu.

 
[+]
  • Povećaj veličinu slova
  • Smanji veličinu slova
  • Reset